Web Sitesine Nasıl Hit Çekilir? Hit Çekme Yöntemleri


İnternet’de webmasterlar tarafından en çok aranan şeyler şüphesiz websitesine kolay ve hızlı yönden kalıcı hit çekebilmektir. Aslında bir çok hit çekme taktiklerivardır ama ne yazık ki hepsi en fazla 1-2 aylıktır. Çünkü aradan 1-2 ay geçtikten sonra ya google tarafından sandbox’a düşersiniz yada filtreye girersiniz. En çok ve sık yapılan hit çekme taktiği ise spam başlık ile yapılandır.

Yani mesela Olmayan birşeyi varmış gibi vaad edersiniz websitenizden ve kullanıcılar hiçbir yerde olmadığı için
sizin web sitenize gelir. Örneğin Lig maçlarını canlı izle diye bir başlık atar ve bu kelime de bir kaç konu kasarsınız ve ciddi bir hit elde edersiniz. Ama en fazla 1-2 ay sürer :) Peki en iyi hit çekme yöntemi nedir? En iyi ve kalıcı hit çekme yöntemi kesinlikle Özgün içerik ile websitenizi güncel tutmaktır. Eğer sürekli özgün içerikle websitenizi güncel tutarsanız bu işte başarı sağlayabilirsiniz. Tabi bunun için biraz da sabır gerekli. Ben 2 aydır sitemi özgün içerikle güncel tutuyorum ama hala hitim artmadı derseniz bu iş olmaz. Biraz sabır edip,güncelliğe ve özgünlüğe devam ederseniz kesinlikle hedefinize ve amacınıza ulaşabilirsiniz.


Tabiki benim terciğim uğraşıp emek verip hit çekmekten yanadır bunu nasıl sağlayabiliriz ? Şuanki bulunduğumuz dönemde en iyi hit çekme yollarından 1. olarak göstere bileceğim özgün FORUM sitelerinde üyelik kurup güncel olarak takip etmeniz olacaktır. Mesela webmaster siteleri Turkmmo , ForumExe , Fullmmo , Forum TR , Forum Donanım gibi büyük forumlarda ilgi alanınızdaki bölümlerde yardım isteyen kişilere yorum atarak 

ÖRNEK : 

KULLANICI : Blog siteme nasıl hit çekebilirim bir bilginiz varmı .

Hemen biz buna cevap vermeliyiz peki cevabımız nasıl olmalıdır .

BİZ : Hite çekmenin bir çok yolu vardır bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi www.gamingsunucu.blogspot.com konumda bulabilirsin iyi forumlar dilerim .

Bu cevabımızı gören kullanıcı sizin sitenize yönlenir ve hit kazanırsınız veyatta o konu ile ilgili yardıma ihtiyacı olanlar :) . En iyi hit yönetemi bu'dur belkide bu sayede konuk yazar bile olabilirsiniz buda sizin için çok büyük bir hit kaynağı olur .

YÖNTEM 2 :

Güncel olarak paylaşımlarda bulunup bu paylaşımlara etiket verebiliriz . Etiket vermek ne işe yarar hemen açıklamasını yapayım .

Mesela bir konu yazdık ve buna bir etiket verdik örneğin bu konuma etiket verdim etiket verdiğimde bu konuma çok hit geldiyse örneğin bir internet kullanıcısı web sitesine nasıl hit çekilir diye GOOGLE'ye arama yapar ise benim konum etiketler sayesinde gözükür bu çok büyük bir hit kaynağıdır yapılması muhtemel bir özelliktir kesinlikle bu özelliği kullanınız . Yararlı paylaşımlar yapınız blogunuzu veyatta sitenizi sürekli güncel tutup pes etmeksizin konularınıza reklam yapınız kendinze abone çekiniz eğerki bunları yaparsanız siteniz bir zaman sonra reklama gerek kalmayacak şekilde hit gelir çünkü sizin sürekli kullanıcılarınız olmaya başlar tavsiye ederler v.b etkenler sayesinde yükselirsiniz.

YÖNEM 3 : 

Soru - Cevap siteleri ile aşarı derecede hit çekebilirsiniz çok güzel ve yararlı bir yöntemdir ama ne yazıkkı türkiyede o kadar çok Soru - Cevap sitesi yoktur araştırırsanız bulursunuz googleye aratın :) . Sitedeki sorunları olan ve sizin blogunuzda veyatta sitenizde cevabı yönetimi olan bir konuda yardıma ihtiyacı olanlara destek verin örneğini forumlardada vermiştim . 

YÖNTEM 4 : 

Kendinize sponsor arayın karşılıklı reklam yapın siz ona o size :) . Kesinlikle kullanıcılarınızla aranızı iyi tutun onlara yakın davranın yorumarına cevap verin ilgilenin istekleri olursa değerlendirmeye çalışın upload yapıcağınız zaman kendiniz upload yapın direkt link kullanmaya özen gösterin kullanıılarınızı oyalamayın .

Benden Bu Kadar Emeğe Saygı Olarak bir Teşekkürü Çok Görmeyin Abonemiz Olmayı Unutmayın İyi Hit'ler İyi Forumlar Dilerim ..!


SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 yorum:

  1. verdigin degerli bilgiler için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. http://sipse.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Saol
    http://eyebook.esy.es
    Sosyal Medya

    YanıtlaSil
  4. http://www.xn--trendkadn-2pb.com bu kadın sitesi ne nasıl hit çekebilirim

    YanıtlaSil
  5. www.instagramhilecin.com ücretsiz günlük takipçi kazanın!

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil