Blog Sitesi İle Para Kazanılabilirmi Kazanılırsa Nasıl Değerlendirilebilir

İYİ GÜNLER İYİ BLOGLAR ARKADAŞLAR.

Bugünkü konumuz blog üzerinden para kazanılabilirmi kazanılabilirse bunu nasıl başarabiliriz.Öncelikle böyle bir işe kalkışacaksak blogumuzun birazda olsa hiti olması lazımdır günlük +250 +500 hit ile reklam işlerine başlayabiliriz mesela ama bundan düşük değerlerde asla bu işe kalkışmayın neden diye sorarsanız blogunuzu sadece para kazanmak için kurduğunuzu düşünenler olabilir amacınız para kazanmak ise o size kalmış :) .

Blog sitesi ile tabiki para kazanılabilir hem kendi blogumuza ayırdığımız reklam kısımlarına müşteri bulup hemde google'nin desteklediği Adwords ' ün verdiği reklamlar ile para kazanabiliriz . Ama şuna biraz dikkat edelim reklamı koyduğumuz yerlerin kullanıcılarımızı engellemeyeceği yerlere konmalıdır ki kullanıcımız reklamlardan rahatsız olmasın . Reklam işleri için biraz uğraş lazım tabikide google'nin verdiği reklamlardan fazla bir gelir elde edemeyebiliriz. Onun için kendi reklamlarımızla aylık ücretlerle reklam verebiliriz sitemizde bu şekilde parada kazanabiliriz.

Bir başka yöntem ise eğerki kodlama tasarım gibi işler ile ilgileniyorsak bir tasarım tema blog'u kurup kendi yaptığımız temaları webmaster sitelerinde ve diğer bu tür işler için kurulmuş olan forum sitelerinde falan paylaşarak hem hit çekebilir hemde satış yaparak para kazanabiliriz bu çok iyi bir yöntemdir nedeni ise bu işi yaparken hem blogumuzun reklamını yapıyoruz hem hit çekiyoruz ve ayrıyetten para kazanıyoruz . 

BU PARA NASIL DEĞERLENDİRİLEBİLİR

Pekala aylık bir miktarda olsa gelirimiz var diyelim bunu siz blog sitenizi geliştirmek için mi kullanmak istiyorsunu ve bunu nasıl yapıcağınızı bilmiyormusunuz şimdi şuna bir açıklık getirelim ozaman .

Mesela blog sitemizden aylık gelirimiz 100  ise 2 aylık paramız ile yeni ve daha kaliteli bir site tasarlatabiliriz bunun sayesinde daha kullanışlı daha güzel bir arayüze ve kendimize özel bir tasarıma sahip olabiliriz.Daha bitmedi kazandığımız para ile büyük forum sitelerinde aylık olarak reklam verebiliriz bu sayede daha çok hit alırız ve daha çok reklam isteğimiz olur karşılığında ise daha çok para kazanabiliriz . Herşeyden önce bunların hepsi sadece ve sadece sabır işidir biraz sabırlı olursak inanınki başarabilirsiniz bunu unutmayın .

Bu Konumuzda Buraya Kadar İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir Bizi Takip Etmeyi Unutmayınız İyi Bloglar Dilerim ..!
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder